top of page

Skrivhelg

Hörreni, vilken vecka jag har haft!


Under tisdagen fick jag en idé till en liten grej jag vill ha med i Julstämning uthyres, och efter ett snabbt meddelande till förläggar-Caroline fick jag klartecken. Jag håller nog lite på exakt vad det var, men jag tror verkligen det kommer bli bra. Eftersom jag jobbar snabbt när jag vet att jag måste det (haha) blev jag klar med detta torsdag kväll, förvånansvärt nöjd.


Fick även höra att omslaget kommit från provtryck, och att det såg bra ut (bortsett från ett par småjusteringar). Häftigt!


I fredags begav jag mig mot Skövde, för en skrivträff anordnad av Malin, som jag följt ett bra tag på Instagram (@skrivmani). Vi bodde på Knistad herrgård en liten bit utanför Skövde, i en härlig miljö och massa god mat. Sammanfattningsvis kan jag säga att det har varit en helt otrolig helg, där vi alla fick chans att prata av oss och diskutera allt möjligt skrivrelaterat. Hur sätter man stämningen? Borde man skriva fristående böcker i stället för trilogier? Och kan det vara så att det faktiskt spökar på herrgården?
Under lördagen fick vi besök både av lektören Victoria (@kafferatur på Instagram) som pratade om redigering, och av Caroline, min förläggare, som pratade om allt möjligt inom förlagsvärlden och vad man bör tänka på när man ska skicka in ett bokmanus till ett förlag. Väldigt intressant alltihopa, och det skapade flera trevliga diskussioner.


Riktigt roligt att få träffa människor som man pratat med online på riktigt, äntligen. Även om det var svårt att förstå att detta var första gången vi sågs – vi pratade ungefär non stop från det att vi sågs fredag eftermiddag tills det att vi skiljdes åt under söndag förmiddag. Fantastiskt!0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page