top of page

Vart tog tiden vägen?

Vet ni, det känns som att de senaste månaderna bara flutit ihop till en stor massa, där jag helt tappat tidsuppfattningen för när något hände. Var det i december? Eller kanske i förra veckan?


Så känner jag, med allt underbart som hänt senaste månaderna.


* Julstämning uthyres släpptes i pappersformat. Jag hade en jättetrevlig live på instagram den veckan tillsammans med Caroline och Gabriella på Seraf, och Caroline Twamley (som också släppte julroman den veckan). Dagen efter hade jag en otrolig releasefest med familj, vänner och bekanta, som överträffade alla mina förväntningar.


En styck lycklig Olivia på releasefesten


* Julstämning uthyres släpptes som ljud- och e-bok. Och hur underbart var inte det! Den låg bland veckans utvalda, hamnade på topplista bland både julböcker och romance, och trillade även in på en otrolig plats 23 på Storytels topp 50 mest lyssnade bland alla genres. Väldigt roligt, och skulle inte ens ha vågat drömma om ett finare boksläpp än detta.


Jag blev tvungen att nypa mig i armen när jag såg detta!


Utöver detta har jag fått så himla fina recensioner att jag ibland knappt kunde ta in det. Bara för att nämna två korta stod det bland annat:


Detta kan vara något av det finaste jag hört! Kärlek gestaltat i text!!

och


Vilken otroligt bra och verklighetstrogen bok. Gayromance på bästa sätt och utan tvekan en av de bästa böckerna jag läst. Vill ha mer!!

* I slutet av november skrev jag klart mitt nästa manus, som jag sedan redigerade några veckor innan jag skickade in det till mitt förlag för läsning. Och i förra veckan kom mejlet: de vill ge ut boken! Och inte till våren 2024 som jag från början var inställd på. Inte ens till sommaren 2023. Nej, till påsk 2023! Om 3 månader! Jag har med andra ord haft fullt upp att försöka förstå att detta underbara händer på riktigt. Två böcker utgivna på 5 månader. Wow!


Det gäller att fira – gärna med bubbel


Så i påsk, 6 april närmare bestämt, kommer min andra bok. Boken heter Lika grannar leka bäst, och handlar om Nora och Sam, om deras fåniga sprattkrig, om ensamhet, vänskap och att våga stå upp för sig själv. Omslaget är inte riktigt klart än, men förhoppningsvis blir det klart under veckan.


Och är ni väldigt nyfikna redan (vilket jag hoppas att ni är) så finns boken redan nu att bevaka i nätbokhandeln.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Till tryck!

Skrivhelg

Comments


bottom of page