top of page
SLUTLIGT omslag Där ljuset hittar in ljudbok
ÖaG ljudboksomslag
JulstamningUthyres ljudboksomslag
LGLB ljudbok 3
Ljudboksomslag högupplöst

Önskestjärnor av glas

ÖNSKESTJÄRNOR AV GLAS är min första fantasy. Den utkommer på Seraf Förlag 6 december 2024. 

Önskestjärnor av glas är en mörk retelling av Askungen. Den handlar om Ella, som blivit av med sin magi och vill ha tillbaka den, och Lumi, djurviskaren som hjälper henne på vägen.

Baksidetext: 

Det var en gång en kvinna som lyckades fly sin styvmoders blodiga källare ...

När klockan slår midnatt för prinsens årliga vinterbal står Ella i utkanten av Mörkerskogen. All magi inom henne är försvunnen och det enda hon har kvar är en ensam glassko och de slitna trasorna på kroppen. I samma stund bestämmer hon sig för att finna en önskestjärna för att få tillbaka den magi hon förlorat.

På resan möter hon Lumi, en medlare djurviskare som slår följe med Ella. Med hjälp av djuren nås de av ryktet om en önskestjärna i närheten av kungafamiljens vinterslott, men i Mörkerskogen finns värre saker än prinsar och önskestjärnor att oroa sig för.

Under resan tvingas Ella att klara sig utan magi även när det handlar om liv och död. Och när Lumi utmanar Ella på sätt hon aldrig tidigare varit med om börjar Ella ifrågasätta allt. Varför blev hon av med sin magi? Ligger styvmodern bakom trolovningen mellan styvsystern och prinsen? Och vad är Ella villig att ge upp för kärleken?  

 

Önskestjärnor av glas av Olivia Reimhagen är en magisk re-telling av Askungen med nyckfulla stjärnor, mord och oväntad kärlek, i en värld där sagor får liv med en gotisk tvist. Det är andra delen i den fristående serien Skymningssagor.

3D omslag.png

LJUDBOK

Hitta Julstämning uthyres hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

Hitta Julstämning uthyres hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

BOKEN ONLINE

bottom of page