top of page
SLUTLIGT omslag Där ljuset hittar in ljudbok
ÖaG ljudboksomslag
JulstamningUthyres ljudboksomslag
LGLB ljudbok 3
Ljudboksomslag högupplöst

Där ljuset hittar in

DÄR LJUSET HITTAR IN är min fjärdje roman. Den släpps hos Seraf Förlag 7 juni 2024.

Där ljuset hittar in är en bok om sorg, vänskap, ensamhet och kärlek. I boken får man följa advokaten Freja och den ensamstående pappan Gabriel.

Baksidetext: 

Ett år efter makens plötsliga bortgång tillbringar Freja all sin vakna tid med att arbeta och har mindre kontakt med sina känslor än någonsin. Åtminstone om man ska tro hennes terapeut. Jobbet som advokat blir en tillflykt där hon kan fokusera på andras problem och ignorera sina egna.

När Gabriels storasyster och hennes man gick bort tvekade han inte innan han tog hand om deras dotter Tindra. Men nu, mer än två år senare, börjar han plötsligt få anonyma anmälningar till socialen om att han är en opassande förälder. Han förstår inte varifrån de kommer och hur han ska hindra dem från att rasera det nya liv de byggt upp tillsammans.

När Gabriel söker upp Freja för att få juridisk hjälp ser hon honom först som vilken klient som helst. Men mot hennes bättre vetande börjar de umgås utanför arbetstid och bland middagar och brädspel smyger känslor fram. Men vågar de närma sig varandra och kan Freja verkligen släppa in någon ny i sitt slutna hjärta?

Där ljuset hittar in är en berörande romantisk feelgood om sorgen från att förlora en närstående och om att hitta nytt hopp i livet igen. I sin fjärde roman bjuder Olivia Reimhagen på en berättelse med färgstarka karaktärer i sin hemstad Malmö.

SLUTLIGT omslag 3D.png

LJUDBOK

Hitta där ljuset hittar in hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

Hitta Där ljuset hittar in hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

BOKEN ONLINE

bottom of page