top of page
SLUTLIGT omslag Där ljuset hittar in ljudbok
ÖaG ljudboksomslag
JulstamningUthyres ljudboksomslag
LGLB ljudbok 3
Ljudboksomslag högupplöst

Under sommarnattens stjärnor

UNDER SOMMARNATTENS STJÄRNOR är min tredje roman och en kortroman. Den släpptes hos Seraf Förlag i juli 2023.

Under sommarnattens stjärnor är en somrig bok om camping, vandring, kärlek och stjärnskådning. Den handlar om Hanna som ogillar sitt jobb på en camping, och Joel som vandrar inom den.

Baksidetext: 

När föräldrarna oväntat ger Bergströms Camping till Hanna och hennes bror är hon tveksam. Trots alla härliga minnen därifrån har hon aldrig riktigt förstått charmen med att bo i ett hus på hjul. Men utan andra sommarplaner är det svårt att säga nej, även om det innebär långa dagar och inställda Tinder-dejter.

Att vandra genom Skåne under sommaren är något Joel drömt om i många år. Nu, nyligen arbetslös och med ett extra stort avgångsvederlag i fickan, är det äntligen dags, och han ger sig av med en fullpackad ryggsäck och ett par väl ingångna skor. Vistelsen på campingen är tänkt som kort, men när Hanna bokstavligt talat snubblar in i hans tält blir han tveksam. Kanske skulle han stanna på campingen i stället? Bara i några veckor, tills han lärt henne hur ett stormkök fungerar och hur man tyder stjärnbilderna på himmeln.

Under sommarnattens stjärnor är en fristående del i den romantiska feelgoodserien Campingsviten.

Mysig från början till slut. Det där mjuka och fina med att bli kär blandat med humor och glimtar av sårbarhet. En liten bok med stort hjärta och alla ingredienser för en härlig feelgoodläsning. Denise, @ramblingoutloud 

Reimhagen lyckas väva in sitt sinne för humor genom hela boken och flera gånger brast jag ut i asgarv. Jennie, @1bokuggla   

Högupplöst 3D.png

LJUDBOK

Hitta Under sommarnattens stjärnor hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

Hitta Under sommarnattens stjärnor hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

BOKEN ONLINE

bottom of page