top of page
LGLB ljudbok 3
JulstamningUthyres ljudboksomslag
Ljudboksomslag högupplöst
Ljuboksomslag

Där ljuset hittar in

DÄR LJUSET HITTAR IN är min fjärdje roman. Den släpps hos Seraf Förlag i juni 2024.

Där ljuset hittar in är en bok om sorg, vänskap, ensamhet och kärlek. Den är en fristående uppföljare till Lika grannar leka bäst, och handlar om advokaten Freja och den ensamstående pappan Gabriel.

Baksidetext: 

Ett år efter makens plötsliga bortgång tillbringar Freja all sin vakna tid med att arbeta och har mindre kontakt med sina känslor än någonsin. Åtminstone om man ska tro hennes terapeut. Jobbet som advokat blir en tillflykt där hon kan fokusera på andras problem och ignorera sina egna.

När Gabriels storasyster och hennes man gick bort tvekade han inte innan han tog hand om deras dotter Tindra. Men nu, mer än två år senare, börjar han plötsligt få anonyma anmälningar till socialen om att han är en opassande förälder. Han förstår inte varifrån de kommer och hur han ska hindra dem från att rasera det nya liv de byggt upp tillsammans.

När Gabriel söker upp Freja för att få juridisk hjälp ser hon honom först som vilken klient som helst. Men mot hennes bättre vetande börjar de umgås utanför arbetstid och bland middagar och brädspel smyger känslor fram. Men vågar de närma sig varandra och kan Freja verkligen släppa in någon ny i sitt slutna hjärta?

Där ljuset hittar in är en berörande romantisk feelgood om sorgen från att förlora en närstående och om att hitta nytt hopp i livet igen. I sin fjärde roman bjuder Olivia Reimhagen på en berättelse med färgstarka karaktärer i sin hemstad Malmö.

Omslag 3d.png

LJUDBOK

Hitta där ljuset hittar in hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

Hitta Där ljuset hittar in hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

BOKEN ONLINE

Under sommarnattens stjärnor

UNDER SOMMARNATTENS STJÄRNOR är min tredje roman. Den släpptes hos Seraf Förlag i juli 2023.

Under sommarnattens stjärnor är en somrig bok om camping, vandring, kärlek och stjärnskådning. Den handlar om Hanna som ogillar sitt jobb på en camping, och Joel som vandrar inom den.

Baksidetext: 

När föräldrarna oväntat ger Bergströms Camping till Hanna och hennes bror är hon tveksam. Trots alla härliga minnen därifrån har hon aldrig riktigt förstått charmen med att bo i ett hus på hjul. Men utan andra sommarplaner är det svårt att säga nej, även om det innebär långa dagar och inställda Tinder-dejter.

Att vandra genom Skåne under sommaren är något Joel drömt om i många år. Nu, nyligen arbetslös och med ett extra stort avgångsvederlag i fickan, är det äntligen dags, och han ger sig av med en fullpackad ryggsäck och ett par väl ingångna skor. Vistelsen på campingen är tänkt som kort, men när Hanna bokstavligt talat snubblar in i hans tält blir han tveksam. Kanske skulle han stanna på campingen i stället? Bara i några veckor, tills han lärt henne hur ett stormkök fungerar och hur man tyder stjärnbilderna på himmeln.

Under sommarnattens stjärnor är en fristående del i den romantiska feelgoodserien Campingsviten.

Mysig från början till slut. Det där mjuka och fina med att bli kär blandat med humor och glimtar av sårbarhet. En liten bok med stort hjärta och alla ingredienser för en härlig feelgoodläsning. Denise, @ramblingoutloud 

Reimhagen lyckas väva in sitt sinne för humor genom hela boken och flera gånger brast jag ut i asgarv. Jennie, @1bokuggla   

Högupplöst 3D.png

LJUDBOK

Hitta Under sommarnattens stjärnor hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

Hitta Under sommarnattens stjärnor hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

BOKEN ONLINE

Lika grannar leka bäst

LIKA GRANNAR LEKA BÄST är min andra roman. Den utkom på Seraf Förlag i april 2023. 

Lika grannar leka bäst är en bok med humor, om sprattkrig, och om familj. Om Nora och Sam som är grannar som båda har samma mål: att få stanna kvar i sitt hem.

Baksidetext: 

Serietecknaren Nora älskar att leva sig in i superhjälten Svart Fenix, en karaktär hon kom på efter år av egen sjukdom. Men när kreativiteten sinar är det Sam som dyker upp i tankarna. Grannen som hon legat i krig med sedan hon flyttade in. Hur allt började minns hon inte, allt hon vet är att hon inte kan låta honom vinna.

Sam trivs på sitt jobb som personlig assistent, det ger hans tillvaro mening. För när han kommer hem är han ganska ensam. Ljuset är grannen Nora som han inte lyckats slita blicken från sedan hon flyttade in. Men hon verkar inte alls känna samma sak, för inte kan väl deras katt och råtta-lek innebära att hon faktiskt gillar honom?

När hyresgästerna får veta att de inom 180 dagar måste flytta ut eftersom ett nytt köpcentrum ska byggas tvingas Nora och Sam lägga stidsyxorna åt sidan. De inser att de behöver samarbeta för att rädda sig själva och grannarna från att stå utan hem när dammet lagt sig.

Lika grannar leka bäst är en romantisk feelgood om ensamhet, motsatser som attraherar och att våga stå upp för sig själv. Olivia Reimhagen bjuder på färgstarka karaktärer, het romantik och gott om skratt.

En toppenbok som verkligen fick mig att fånle ibland och allmänt kändes som en väldigt mysig och härlig feel good bok perfekt som vårläsning! Om du gillar böcker som beach read, the unhoneymooners och you deserve each other läs den här! Sofia, @sofiaslibraryy

Det är en bok fylld av mycket humor och värme, självklart finns det även en dos av lite "mörkare" inslag, men värmen är klart dominerande i hela boken. Lisa-Marie, @bokdarling

Ärligt talat hade jag kunnat ge boken 5 stjärnor bara för Sam och beskrivningen av hans känslor för sex. Fick nästan tårar i ögonen, för äntligen en bok på svenska som har en kille som möjligen kan ligga någonstans under ace-paraplyet. Denise, @ramblingoutloud 

LGLB slutligt omslag 3D_3.png

LJUDBOK

Hitta Lika grannar leka bäst hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

Hitta Lika grannar leka bäst hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

BOKEN ONLINE

Julstämning uthyres

JULSTÄMNING UTHYRES är min debutroman. Den utkom på Seraf Förlag i november 2022. 

Julstämning uthyres är, som namnet antyder, en julroman. Den handlar om William och Elias som båda försöker undvika julfirandet – och på något sätt ändå hamnar mitt i ett när de av en slump hyr samma lägenhet i Malmö.

Baksidetext: 

William tar gärna jobbet i Malmö över jul då han efter sin mammas död hellre låtsas som om högtiden inte finns. Dessutom är han i desperat behov av de extra pengarna. Det enda han behöver är en plats att bo på i två veckor. Enkelt.

Elias vägrar fira jul med familjen i år, och den vältajmade vattenläckan på jobbet gjorde att han fick massa övertid och en perfekt ursäkt för att slippa. Om han bara hittar en lägenhet inne i stan kan han nog gömma sig från familjen under hela julen.

Iris hyr ut via Airbnb, men de två männen hör av sig samtidigt. På minuten. Hur kan hon säga nej till en av dem? Fast lägenheten är i och för sig stor nog för två och det är ju trots allt jul … 

Julstämning uthyres är varm romantik om oväntade möten i juletid. Det är Olivia Reimhagens debutroman.

1660423392.png

LJUDBOK

Hitta Julstämning uthyres hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

Hitta Julstämning uthyres hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

BOKEN ONLINE

bottom of page