top of page
LGLB ljudbok 3
JulstamningUthyres ljudboksomslag
Ljudboksomslag högupplöst

Under sommarnattens stjärnor

UNDER SOMMARNATTENS STJÄRNOR är min tredje roman. Den utkommer på Seraf Förlag 7 juli 2023.

Under sommarnattens stjärnor är en somrig bok om camping, vandring, kärlek och stjärnskådning. Den handlar om Hanna som ogillar sitt jobb på en camping, och Joel som vandrar inom den.

Baksidetext: 

När föräldrarna oväntat ger Bergströms Camping till Hanna och hennes bror är hon tveksam. Trots alla härliga minnen därifrån har hon aldrig riktigt förstått charmen med att bo i ett hus på hjul. Men utan andra sommarplaner är det svårt att säga nej, även om det innebär långa dagar och inställda Tinder-dejter.

Att vandra genom Skåne under sommaren är något Joel drömt om i många år. Nu, nyligen arbetslös och med ett extra stort avgångsvederlag i fickan, är det äntligen dags, och han ger sig av med en fullpackad ryggsäck och ett par väl ingångna skor. Vistelsen på campingen är tänkt som kort, men när Hanna bokstavligt talat snubblar in i hans tält blir han tveksam. Kanske skulle han stanna på campingen i stället? Bara i några veckor, tills han lärt henne hur ett stormkök fungerar och hur man tyder stjärnbilderna på himmeln.

Under sommarnattens stjärnor är en fristående del i den romantiska feelgoodserien Campingsviten.

Högupplöst 3D.png

LJUDBOK

Hitta Under sommarnattens stjärnor hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

Hitta Under sommarnattens stjärnor hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

BOKEN ONLINE

Lika grannar leka bäst

LIKA GRANNAR LEKA BÄST är min andra roman. Den utkom på Seraf Förlag i april 2023. 

Lika grannar leka bäst är en bok med humor, om sprattkrig, och om familj. Om Nora och Sam som är grannar som båda har samma mål: att få stanna kvar i sitt hem.

Baksidetext: 

Nora och grannen Sam har legat i ett sprattkrig mot varandra sedan hon flyttade in, även om minnet av hur det började blir luddigare för var dag. Det har å andra sidan ingen betydelse längre, för allt hon vet är att Sam under inga omständigheter ska få vinna.

Men när hyresgästerna får veta att de inom 180 dagar måste flytta ut eftersom ett nytt köpcentrum ska byggas tvingas Nora och Sam lägga stidsyxorna åt sidan. De inser att de behöver slå samman sina sprattekniker mot den gemensamma motståndaren.

Kan de åsidosätta sina egna känslor för att nå det omöjliga, eller kommer de och alla grannar stå utan ett hem när dammet har lagt sig?

Lika grannar leka bäst är en hjärtevärmande och het romantisk feelgood om ensamhet, vänskap och att våga stå upp för sig själv.

LGLB slutligt omslag 3D_3.png

LJUDBOK

Hitta Lika grannar leka bäst hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

Hitta Lika grannar leka bäst hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

BOKEN ONLINE

Julstämning uthyres

JULSTÄMNING UTHYRES är min debutroman. Den utkom på Seraf Förlag i november 2022. 

Julstämning uthyres är, som namnet antyder, en julroman. Den handlar om William och Elias som båda försöker undvika julfirandet – och på något sätt ändå hamnar mitt i ett när de av en slump hyr samma lägenhet i Malmö.

Baksidetext: 

William tar gärna jobbet i Malmö över jul då han efter sin mammas död hellre låtsas som om högtiden inte finns. Dessutom är han i desperat behov av de extra pengarna. Det enda han behöver är en plats att bo på i två veckor. Enkelt.

Elias vägrar fira jul med familjen i år, och den vältajmade vattenläckan på jobbet gjorde att han fick massa övertid och en perfekt ursäkt för att slippa. Om han bara hittar en lägenhet inne i stan kan han nog gömma sig från familjen under hela julen.

Iris hyr ut via Airbnb, men de två männen hör av sig samtidigt. På minuten. Hur kan hon säga nej till en av dem? Fast lägenheten är i och för sig stor nog för två och det är ju trots allt jul … 

1660423392.png

LJUDBOK

Hitta Julstämning uthyres hos ljudbokstjänsterna: 

Storytel

Nextory

Bookbeat

BOKEN ONLINE

Hitta Julstämning uthyres hos nätbokhandlarna: 

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

bottom of page